Poule Navigatie

zondag, 20 januari 2013 22:18

Eenvoudige overwinning Olympia op HBSV

Olympia startte in Hout Blerick tegen HBSV met Jilke in de basis voor de zieke Irma. HBSV kwam furieus uit de startblokken en scoorde direct met de eerste aanval.

HBSV bleef in hoog tempo spelen, maar het was vooral ongecontroleerd en gehaast korfbal. Nadat Olympia de gelijkmaker door de korf gooide, nam het ook direct de controle van de wedstrijd in handen. Met snelle aanvallen werd in korte tijd een voorsprong opgebouwd van 1-4. Het enige probleem bij Olympia was daarna de afwerking. HBSV kon nog terugkomen tot 3-4. In de laatste 8 minuten voor de rust werd een nieuw gat geslagen (4-8) wat uiteindelijk de beslissing leek.

Direct na de rust bleek dat de meeste energie door HBSV in de eerste helft al verbruikt was. In dik tien minuten na rust liep Olympia uit naar 6-14. Alle speelsters waren in staat om doelrijpe kansen te creeeren, terwijl bij HBSV de kracht ontbrak om nog enig gevaar te scheppen. Bij het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Hofmans stond de teller op 7-17.

Doelpunten: Kristie (5x), Elke, Hilde en Iris (3x), Jilke (2x) en Nienke (1x)

Lees 851 keer

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. Basic HTML code is allowed.