Poule Navigatie

zondag, 27 januari 2013 21:19

Olympia rolt SCMH op met 13-5

Vandaag speelde Olympia voor de derde keer dit seizoen tegen SCMH. De wedstrijd op het veld werd met 11-8 gewonnen en de heen wedstrijd in de zaalcompetitie werd gewonnen met 5-9. Alle reden dus om met een gerust hart deze wedstrijd in te gaan. Echter de stand op de ranglijst, waar 4 ploegen (SCMH, Olympia, Zigo en BMC) op een gedeelde 2e plek staan, toonde aan dat SCMH toch niet onderschat mag worden. Na analyse van de eerdere wedstrijden werden de dames met een paar verdedigende taken het veld ingestuurd om het aanvalsgevaar van SCMH te neutraliseren.

Olympia scoorde vrij snel de 1-0 en had voldoende kansen om meer doelpunten te scoren. De kansen werden echter niet goed afgewerkt. De verdediging had de zaakjes echter goed op orde, waardoor de voorsprong in handen bleef. Het duurde uiteindelijk tot de 21e minuut voordat Olympia voor de tweede keer de korf wist te vinden (2-0). Olympia bleef daarna de betere ploeg. SCMH kon alleen door slordigheidjes in de verdediging voor rust twee keer tot scoren komen (5-2).

Na de rust eenzelfde beeld. Nu was de afwerking echter beduidend beter. De voorsprong werd in de eerste 10 minuten na rust uitgebreid naar 9-2 en daarmee was de wedstrijd beslist. In het laatste kwartier wist SCMH ook weer tot scoren komen, maar de punten bleven verdiend in Asten/Ommel (13-5).

Doelpunten: Nienke en Iris (3x), Laura en Elke (2x), Kristie, Hilde en Simone (1x)

Lees 779 keer

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. Basic HTML code is allowed.