Poule Navigatie

zondag, 24 februari 2013 22:19

Olympia 1 met moeite langs Spoordonkse Girls

Het plan om in het eerste kwartier de wedstrijd tegen Spoordonkse Girls te beslissen kwam helaas niet uit. Spoordonk ging enthousiast van start. Het spel was weliswaar niet hoogstaand, maar dat werd met veel inzet gecompenseerd.

Olympia ging mee in dit gehaaste spel en dat leidde tot veel gemiste kansen en ondoordacht spel. Spoordonk nam het initiatief met het scoren (0-2) en wist die voorsprong tot 1 minuut voor rust vast te houden (3-4). Met een bevlieging in de laatste minuut wist Olympia toch nog een voorsprong te breiken met rust (5-4). Het aantal tegendoelpunten was acceptabel, maar de eigen score van de eerste helft was voor Olympia ver onder de maat.

In het begin van de tweede helft werd er door beide ploegen veelvuldig om en om gescoord tot een stand van 8-8 in de 36e minuut. Bij de Spoordonkse Girls leken daarna de krachten enigszins verdwenen. In de aanval wist Olympia de ene na de andere grote kans te creëren en liep zo uit naar een voorsprong van 3 doelpunten (11-8). In het laatste kwartier werd deze voorsprong vrij eenvoudig vastgehouden. De eindstand werd uiteindelijk 16-12. De punten zijn wederom binnen, maar het ging met meer moeite dan vooraf werd gedacht.

Lees 1020 keer

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. Basic HTML code is allowed.