Poule Navigatie

maandag, 01 april 2013 19:36

Olympia verslaat SCMH

Olympia hervatte vandaag de veldcompetitie met een uitwedstrijd tegen SCMH uit Mariaheide. Olympia trad aan met Sofie op de plek van de geblesseerde Simone. Op het koude en winderige veld had Olympia aanvankelijk moeite met het opzetten van de aanval.

Tegen de wind in werd onvoldoende gebruik gemaakt van het hele vak. SCMH maakte goed gebruik van het windvoordeel en nam een terechte voorsprong van 2 doelpunten (3-1). Olympia raakte echter geen moment in paniek en naarmate de eerste helft vorderde werd het aanvalsspel van Olympia beter en dat leverde ook doelpunten op. Olympia kon zo nog voor de rust de stand gelijktrekken naar 5-5.

In de rust werd besproken dat Olympia moest laten zien dat het niet voor niets ongeslagen bovenaan staat. En dat men dit in het veld ook moest uitstralen. Als een waardig koploper begonnen de Ommelse dames vervolgens aan de tweede helft. Gedurende 20 minuten werd de verdediging van SCMH flink onder druk gezet. De foutjes van de tegenstander werden afgestraft en in de eigen verdediging heerste Olympia in de paalzone, waardoor er geen kans werd weggegeven aan de tegenstander. Olympia liep uit naar een 5-12 voorsprong. In het laatste kwartier wist SCMH nog 2 maal tot scoren te komen, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Het werd uiteindelijk 7-14.

Lees 695 keer

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. Basic HTML code is allowed.