Poule Navigatie

zaterdag, 02 maart 2013 12:48

NWC E8 gelijk tegen NWC E7

Vandaag stond voor ons (NWC E8) de wedstrijd tegen NWC E7 op het programma. Het was voor ons team een fikse aderlating dat topscoorder Frens van der Heijden met 40 graden koorts in bed moest blijven liggen. Maar doordat de rest van het team extra hard ging werken werd het toch een heel spannende wedstrijd.

Het was even wennen voor de spelers, want we speelden vandaag in de gele reserve-shirtjes. In de eerste helft hadden we (E8) de wedstrijd goed onder controle, maar jammer genoeg wist de E7 toch op voorsprong te komen. Niet lang daarna had Bram van Bree een wereldactie in huis: zoals we afgelopen donderdag op de training (E8 samen met de E7!) hadden geleerd, passeerde hij twee tegenstanders om vervolgens de bal van ver over de keeper te lobben (1-1). Daarna kwam de tegenstander toch weer op een 1-2 voorsprong met een wat gelukkige goal. De kopjes gingen echter niet hangen. Met een counter werd Tim Welten vrijgespeeld voor de goal. Hij had gelukkig zijn eerste doelpunt van het seizoen bewaard voor vandaag (2-2). Vlak voor rust kwam de E7 weer op voorsprong door foutjes van ons team (2-3).

In het begin van de tweede helft was NWC E7 sterker dan NWC E8. Door goed verdedigingswerk van Teun Hurkmans, Yero Sow, Damon Cortooms en keeper Roan Kruijf werd de schade beperkt tot 1 tegentreffer (2-4). Daarna ging ons middenveld met Marijn Cortooms en Sem Seijkens er nog eens een schepje bovenop doen. NWC E8 werd sterker en sterker. Op doorzettingsvermogen kwamen Tim en Sem voor de keeper. Het schot van Tim werd nog gestopt door de keeper, maar Sem was er als de kippen bij om de bal tegen het net te trappen (3-4).

Damon kreeg daarna in zijn eentje de drie gevaarlijke aanvallers van de tegenstander onder controle, waardoor wij vervolgens steeds meer richting het doel van NWC E7 konden optrekken. Met een lage schuiver bracht Bram de stand weer gelijk (4-4). In de spannende slotfase raakte Sem nog een keer de paal. Maar met dit gelijke spel zijn de coaches dik en dik tevreden.

De wedstrijd stond onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Marco.

Lees 2132 keer

4 reacties

  • Reactielink Peggy Kruijf zaterdag, 02 maart 2013 17:41 Geplaatst door Peggy Kruijf

  • Reactielink familie van der Heijden zaterdag, 02 maart 2013 14:05 Geplaatst door familie van der Heijden

  • Reactielink Damon zaterdag, 02 maart 2013 14:04 Geplaatst door Damon

  • Reactielink Jorrit Welten zaterdag, 02 maart 2013 13:56 Geplaatst door Jorrit Welten

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. Basic HTML code is allowed.