Poule Navigatie

zaterdag, 30 maart 2013 16:49

NWC E8, D2 en C4: wisselend succes

Tycho zet NWC D2 op een 3-2 voorsprong Tycho zet NWC D2 op een 3-2 voorsprong

Vandaag werden er wisselend succes behaald door NWC E8, D2 en C4. De E8 speelde gelijk, de D2 verloor en de C4 behaalde een overwinning.

NWC E8 speelde tegen Olympia Boys E2. In de eerste helft ging het gelijk op en wisten beide ploegen 1 maal te scoren. Na de rust moest NWC E8 alle zeilen bij zetten om een puntje te redden. Gelukkig kon de verdediging onder leiding van Damon en keeper Roan de zaak goed dicht houden. In de laatste 10 minuten kwamen we nog een aantal keren gevaarlijk voor de goal van Olympia Boys, maar helaas wilde de bal er aan die kant ook niet meer in. Eindstand 1-1.

NWC D2 speelde tegen Brandevoort D1. Beide ploegen hadden nog 0 punten. In de wedstrijd waren ze erg aan elkaar gewaagd. Om de beurt kwamen ze op voorsprong. Tegen het eind van de wedstrijd kwam de D2 wat kracht tekort, waardoor helaas werd verloren met 5-6. Tycho wist nog een mooi doelpuntje te maken.

NWC C4 is in de winning mood. Tegen het puntloze Deurne C4 ging het in de eerste helft moeizaam. De keeper van Deurne wist met knappe reddingen de stand tot aan de rust op 0-0 te houden. Na de rust scoorde NWC vrij snel de 1-0. Zonder zelf kansen weg te geven won de C4 uiteindelijk met 4-0.

Lees 2452 keer

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. Basic HTML code is allowed.